Met welke oliën mixt cederolie goed?

Etherische cederolie valt onder de houtgeuren. Etherische cederolie heeft een volle houtgeur die zeer geschikt is voor aromatherapie. Het grote voordeel van de categorie met houtgeuren is dat deze kan worden gemengd met heel veel andere etherische oliën. Etherische oliën worden opgedeeld in de volgende geur categorieën:

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

De categorie met houtgeuren mengt over het algemeen goed met alle andere geur categorieën. Hiermee is de categorie met houtgeuren de meest veelzijdige categorie.

Etherische oliën waarmee cederolie in het bijzonder goed mengt zijn bergamotolie, cypresolie, citroenolie, wierrookolie, jasmijnolie, jeneverbesoliekaneelolie (schors), lavendelolie, limoenolie, pepermuntolie, rozenolie, rozemarijnolie, salieolie, sandelhoutolie, vetiverolie en ylang ylang olie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische cederolie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen al met etherische cederolie kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden vindt u op onze webshop op Etherische-olie.com

Wilt u direct cederolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit cederolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!